+ Toon categorieën

Feest tas voor konijnen

Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven... een verjaardag, adoptiedag van jouw konijnen of een ander feestje te vieren? Met de Bunnybunch feesttas gaat dat echt een feestje worden! De tas bevat gedroogde kruiden, een feestelijke taart, speeltje en een ansichtkaart. 

Meer details

BB-PARTY

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 14,95 incl. btw

-€ 5,00

€ 19,95 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja

Meer informatie

Een verjaardag of adoptiedag vieren? Of zoek je een verjaardagscadeau voor iemand die helemaal gek is van konijnen en deze konijnen graag zou betrekken bij het verjaardagsfeestje? Dan is dit het ideale cadeau! Een feestelijke tas, gevuld met lekkere kruiden en verantwoorde snoepjes, en een leuk speeltje!

Natuurlijk hoort er bij een feestje een taart! De graanvrije feesttaart van het merk JR farm is verdeeld in zes taartpuntjes. Zo kun je het makkelijk in porties aanbieden of delen met alle knagervriendjes. Er zit een ansichtkaart in de tas die je of kan versturen naar je konijnenvriendjes of waar je een boodschap op kan schrijven als de tas een cadeautje is voor iemand.

De tas bevat een aantal lekkere gedroogde kruiden zodat het feesten dagenlang kan doorgaan! Lekker gedroogd gras, zonnebloemblaadjes en korenbloemen. Maar ook verantwoord snoepen met de stukjes johannesbrood. Een feestelijk speeltje in de vorm van de shreddy roller maakt de feesttas compleet. 

Deze feestelijke kadotas bevat:

  • 1 JR Farm graanvrije feest taart
  • 100 gram gedroogd gras
  • 100 gram johannesbrood
  • 50 gram zonnebloemblaadjes
  • 50 gram korenbloem B
  • 1 Happy pet Shreddy Roller
  • 1 ansichtkaart van harte gefeliciteerd

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review