+ Toon categorieën

Esve katoenbedding 40 liter

Katoenbedding is een fijne, zachte en stofvrije bodembedekking voor na operaties en voor konijnen (en baasjes) die gevoelig zijn voor allergieën. De bedding is ook goed te gebruiken als nestelmateriaal voor kleine knagertjes en voor dieren met gevoelige voetjes. 

Meer details

TIJ-E50140

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Katoenbedding is een zachte, comfortabele bedding met vele voordelen.

De bedding is stof arm, verminderd stank, zorgt dat het hok schoon en droog blijft en gaat langer mee dan de traditionele bodembedekkers.  Deze bodembedekking is natuurvriendelijk en mag in de GFT bak / groenbak gegooid worden. Katoenbedding verminderd allergieën. Is perfect om te gebruiken bij dieren die gevoelig zijn voor oog- en huidirritaties en aandoeningen. Ook vermindert het de kans op voetzoolproblemen bij konijnen.  Deze bodembedekking is ook goed te gebruiken na een operatie omdat het niet in de wond prikt.

Deze bodembedekking is ook geschikt als nestelmateriaal voor knaagdieren, het is niet te stoffig maar wel stevig genoeg om gangen in te graven. 

Toch zijn er ook een paar nadelen die je moet bedenken bij het gebruik van deze bodembedekking: Katoenbedding absorbeert langzaam. Daardoor duurt het even voor urine en ook de bijbehorende luchtjes zijn opgenomen door de bodembedekking. Ook kan de bodembedekking wat inklinken, waardoor er een vaste massa ontstaat.

Gebruiksaanwijzing: Breng een laag van ongeveer 5 cm aan in het hok of in de toiletbak van het konijn of knaagdier. Bij hamsters kun je een lekkere dikke laag in de kooi doen, aangezien hamsters een lekkere dikke bodemlaag fijn vinden om in te verstoppen. Haal bij konijnen elke 2 dagen de gedroogde ontlasting weg, op die manier doe je lekker lang met deze bodembedekking.

Ook geschikt voor gebruik in een graafbak voor konijnen.

Inhoud 40 liter.
Merk: Esve

Dit product vervangt de Barn-i katoenbedding. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review