+ Toon categorieën

Esve hooiklok weidebloem

Deze hooiklok is voedselverrijking, een lekkere traktatie en speelgoed in één. Hang de klok op het in het verblijf zodat de konijnen moeite moeten doen om er bij te komen. 

Meer details

TIJ-E810002

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,75 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor hamsters Ja
Geschikt voor chinchilla's Ja
Geschikt voor degoes Ja
Geschikt voor muizen en ratten Ja

Meer informatie

In de natuur zijn konijnen lange tijd bezig hun eten bij elkaar te zoeken. Onze huisdierkonijnen krijgen het vaak makkelijk aangereikt in een bakje of ruifje. Binnen korte tijd zijn ze uitgegeten en gaan ze zich vervelen. Zorg er daarom voor dat ze genoeg te doen hebben. Bied het voedsel eens op een andere manier aan, geef ze speelgoed of zet een graafbak in het verblijf.

Deze hooiklok is voedselverrijking, een lekkere traktatie en speelgoed in één. Hang de klok op het in het verblijf zodat de konijnen moeite moeten doen om er bij te komen. De hooiklok is samengesteld uit granen en kruiden.

Voedingsadvies: maximaal 1 hooiklok per week. Het is aan te raden de hooiklok korte tijd in het hok te hangen, en er dan weer uit te halen om te voorkomen dat ze hun buikje hiermee helemaal vol eten. Snacks mogen maximaal 5% van het dagelijkse dieet van het konijn uitmaken. Deze hooiklok is een leuke traktatie voor de verjaardag van jouw knager, dierendag of als sinterklaas- of kerstcadeautje.

Geschikt voor konijnen, cavia's, ratten, hamsters, muizen, chinchilla's en degu's

Gewicht: 125 gram.

Samenstelling: Peterselie, zetmeel, gele gierst, rode gierst, maisvlokken, kamille (3%), roos (2%), goudsbloem (2%).  Zonder kunstmatige kleur- of conserveringsstoffen.

Analyse:  Ruwe proteine 7.6%, ruw vet 2.3%, ruwe vezels 8%, ruwe as 4.5%

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review