+ Toon categorieën

Esve Appelchips

Deze appelchips van het merk ESVE zijn zorgvuldig gedroogd en verpakt, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Inhoud 80 gram.

Meer details

TIJ-E807003

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,05 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor hamsters Ja
Geschikt voor muizen en ratten Ja

Meer informatie

Deze appelchips van het merk ESVE zijn zorgvuldig gedroogd en verpakt, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Op deze wijze blijven de natuurlijke vitaminen grotendeels behouden.

Appelchips zijn echt een snack, een beloning. Aanvullend diervoer dat je met mate moet geven. Veel konijnen en knaagdieren zijn er dol op. Dat maakt de appelchips ideaal om te gebruiken als beloning, om aan voedselverrijking te doen met intelligentiespeelgoed of door er zelf mee te knutselen. Natuurlijk kun je ze ook gewoon uit de hand of uit een bakje voeren. 

Gedroogde appel is een lekkere, gezonde beloning voor je konijn of cavia. Het blijft wel fruit en bevat dus wel fruitsuikers. Te veel voeren kan voor diarree zorgen.

Appel helpt bij herstel na ziekte, versterkt het immuunsysteem, versterkt de botten, helpt bij verstopping, is goed voor het gezichtsvermogen, bevordert de spijsvertering en zorgt voor een goede nachtrust. Appel is rijk aan het vezel pectine, dat het cholesterolgehalte verlaagt. Daarnaast biedt een appel belangrijke mineralen zoals onder andere kalium en calcium, en belangrijke vitaminen.

Samenstelling: 100% gedroogde appel

 Inhoud: 80 gram. 

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review