+ Toon categorieën

Emmertje met weegbree - 150 gram

Een van de meest populaire kruiden in onze webwinkel, nu in een handig bewaaremmertje! 

Meer details

VDM355032

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 6,59 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor chinchilla's Ja

Meer informatie

Een van de meest populaire kruiden in onze webwinkel, nu in een handig bewaaremmertje!

Weegbree is een ideaal grassig kruid met veel goede eigenschappen. Daarnaast vinden konijnen het ook erg lekker om te eten, wat het goed geschikt maakt om door het hooi te mengen, om dat zo aantrekkelijker te maken. Maar ook los kun je weegbree prima geven, of verstop het in een intelligentiespel! 

Weegbree is wel rijk aan calcium en past daardoor niet in een calcium-arm dieet, wat sommige konijnen moeten volgen omdat er nierproblemen zijn.

Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Kruiden zijn aanvullend voedsel voor konijnen en knaagdieren (en weegbree kun je zelfs ook aan sommige reptielensoorten voeren!). Zorg dat de basis van de voeding goed op orde is, en geef dit product als aanvulling, als onderdeel van een uitgeblanceerd dieet, niet als hoofdvoer. Niet meer dan 5-10 % van de dagelijkse voeding mag uit kruiden bestaan. Het best is om een mix van verschillende kruiden te geven. Wat kruiden betreft is afwisselend voeren beter dan altijd precies hetzelfde geven.

De weegbree is verpakt in een handig emmertje wat je natuurlijk kan hergebruiken om kruiden, snacks, brokken of andere spulletjes in te bewaren. 

Inhoud: 150 gram. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review