+ Toon categorieën

Elmato Hooiruif met klep

Handige houten hooiruif om op te hangen. Bevestigingshaken worden meegeleverd. De hooiruif is aan de bovenkant af te sluiten met een handige klep.

Meer details

ELM-10591

Nieuw product

Op voorraad

€ 9,99 incl. btw

-€ 5,00

€ 14,99 incl. btw

Meer informatie

Handige houten hooiruif om op te hangen. Bevestigingshaken worden meegeleverd. De hooiruif is aan de bovenkant af te sluiten met een handige klep. Hierdoor kunnen jouw konijnen of cavia's zelfs bovenop de hooiruif zitten, ook zorgt het voor extra veiligheid.  Jouw konijnen of cavia's zullen nooit met een poot klem komen te zitten in de ruif, omdat ze er langs boven niet in kunnen klimmen.

Het is aan te raden om voor ingebruikname dit product even na te lopen op splinters. De openingen waar hooi door wordt gegeten zijn machinaal gemaakt en soms wat ruw in de afwerking, door er een schuurpapiertje langs te halen is dit makkelijk op te lossen.

De spijlen van deze hooiruif staan op gelijke afstand van elkaar, de openingen zijn breder dan de pootjes van een konijn, maar smaller dan het hoofd. Daardoor is de kans dat een konijn klem komt te zitten in deze ruif erg klein. Twijfel je of het veilig is, hang de ruif dan alleen in het verblijf op het moment dat je toezicht kan houden.

Afmetingen: 20 x 17 x 20 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review