+ Toon categorieën

Elmato granieten koelplaat 60 cm

Granieten koelplaat, vergis je niet in het formaat, het is een flink ding! Lekker om in de zomer een koele ligplek aan te bieden, maar ook prima geschikt als voer-tegel. 

Meer details

ELM-12122GRT

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 29,95 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja
Geschikt voor grote konijnen Ja
Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor chinchilla's Ja

Meer informatie

Granieten koelplaat, van het merk Elmato. Vergis je niet in het formaat, het is een flink ding! We raden aan dat je er even een meetlint bij pakt voor je deze koelplaat besteld, zodat je zeker weet dat hij in het verblijf past. De grootte is wel een voordeel, de plaat is ook prima geschikt voor grote konijnen en koppels en groepjes konijnen. Of cavia's.  Lekker om in de zomer een koele ligplek aan te bieden, maar ook prima geschikt als voer-tegel. 

Veilig voor konijnen, cavia's en alle kleine knagers. Kan niet kapot geknaagd worden. Bied een koele ligplek op warme zomerdagen. De koelplaat hoeft niet in de vriezer, graniet heeft van nature de eigenschap om koel te blijven. Je kan de steen eventueel wel in de koelkast leggen voor extra verkoeling. De steen is ook te gebruiken als tegel om voer op te leggen. En in de zomer om bijvoorbeeld groenvoer en drinkwater koel te houden. Het drinkwater moet dan wel in een stenen waterbak zitten.

Afmetingen: 60x30 cm

Materiaal: Graniet

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review