+ Toon categorieën

Elmato bamboe tunnel XXL

In de natuur zijn konijnen lang bezig met het zoeken naar voedsel. Wij zetten het in een bakje neer en het konijn heeft het snel op. Wat moet een konijn de rest van de dag doen? Spelen! Wissel af met verschillende soorten speelgoed. Kies bij voorkeur veilig en gezond speelgoed. De elmato bamboetunnel zorgt voor uren speelplezier! Veilig om aan te knagen en leuk om in te verstoppen.

Meer details

ELM-10498

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 19,95 incl. btw

Meer informatie

In de natuur zijn konijnen lang bezig met het zoeken naar voedsel. Wij zetten het in een bakje neer en het konijn heeft het snel op. Wat moet een konijn de rest van de dag doen? Spelen! Wissel af met verschillende soorten speelgoed. Kies bij voorkeur veilig en gezond speelgoed.

De elmato bamboetunnel zorgt voor uren speelplezier! Veilig om aan te knagen en leuk om in te verstoppen. De tunnel is echt flink en zeker groot genoeg voor de groot formaat konijnen zoals vlaamse reuzen en franse hangoren.

Formaat: Lengte 50 cm, diameter 28 cm

Reviews (3)

GawainBS
5
21-08-2018
Zeer blij mee

Onze konijnen vinden het een fantastische tunnel. Flexibel genoeg dat hun gewicht de tunnel vast zet, maar licht genoeg voor het betere gooiwerk.

Opa
5
10-08-2017
Favoriete tunnel

De tunnel is lekker ruim. Van alle tunnels in huis is deze veruit favoriet bij alle 3 mijn konijnen. Ze liggen er graag in te slapen of racen er doorheen.

Isa
5
03-10-2016
Groot!

Ik had niet verwacht dat hij zo groot zou zijn. Mijn Duitse Reuzen passen er makkelijk in.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review