+ Toon categorieën

Donatiepakket op maat

Wil je een donatie doen aan konijnenopvang Joy, en heb je daar specifieke wensen voor? Dat kan! Lees de uitgebreide omschrijving bij dit product door met uitleg hoe dat werkt. 

Meer details

donatie-maatwerk

Nieuw product

€ 25,00 incl. btw

Meer informatie

Wil je een donatie doen aan konijnenopvang Joy, en heb je daar specifieke wensen voor? Dat kan!

Stuur ons een email met de wensen, en wij maken een passend pakket dat naar de konijnenopvang verzonden wordt. Je kan zelf het bedrag opgeven. Weet je niet goed wat ze nodig hebben bij de konijnenopvang kunnen wij dat voor je navragen en het pakket zo invullen dat het producten bevat die echt nodig zijn op dat moment.

Wij kunnen een kaartje bij de donatie doen waarop je een boodschap voor de opvang kan zetten. Als je dat wil, geef dat dan of aan in het email contact, of in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling.

Naast deze optie, sturen wij elke maand een donatiepakket naar konijnenopvang Joy. Hiervoor hebben wij standaard donatiepakketten, vanaf 2,50 kun je daar een bijdrage voor geven. Je doneert dan een bedrag voor brokjes, kruiden, kruidenhooi of speeltjes. Aan het eind van de maand maken wij een pakket voor de opvang en dat sturen wij op.

Bestel je alleen één of meer donatiepakketjes voor de konijnenopvang dan mag je bij verzendmethode kiezen voor "afhalen in wissenkerke". Er worden dan geen verzendkosten berekend. Wij zorgen dat het maandelijks naar de konijnenopvang verzonden wordt. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review