+ Toon categorieën

Donatiepakket konijnenvoer

Als je dit product bestelt, ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

Meer details

DONATIE-4

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,50 incl. btw

Meer informatie

Als je dit product bestelt, ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

In overleg met de opvang hebben wij een aantal pakketten samengesteld met producten die ze goed kunnen gebruiken. De pakketten kunnen daardoor per seizoen iets wisselen. Eén keer per maand sturen wij de bestelde producten naar de opvang. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en natuurlijk vullen wij het pakket aan met wat extra's. In de doos bij al die spulletjes stoppen wij een lijstje met de namen van de klanten die het geweldige pakket van die maand mogelijk hebben gemaakt.

 

Er zitten heel wat asielkonijntjes in de konijnenopvang, die ook heel wat brokjes eten! Help jij mee deze maand een zak voer voor de opvang bij elkaar te sparen?

Je helpt al mee voor € 2,50!

 

Productinformatie:

Konijnenvoer t.w.v € 2,50

Afhankelijk van hoeveel er deze maand bij elkaar is gespaard, sturen wij een zak Supreme Selective konijnenvoer naar de opvang. Wij ronden het bedrag naar boven af en sturen het formaat verpakking waar het bedrag die maand voor behaald is:

Ligt het gespaarde bedrag tussen  € 2,50 en € 10 dan sturen wij een verpakking van 1,5 kg
Ligt het gespaarde bedrag tussen € 12,50 en € 15 dan sturen wij een verpakking van  3 kg
Ligt het gespaarde bedrag tussen € 17,50 en € 27,50,- dan sturen wij een verpakking van 5 kg
Ligt het gespaarde bedrag tussen € 30 en € 45 dan sturen wij een verpakking van 10 kg

Incidenteel kan het voorkomen dat er een andere brok naar de opvang word gestuurd, voor dezelfde waarde. Dit doen wij als we vanuit de opvang zelf dat verzoek krijgen. Soms zitten er bijvoorbeeld konijntjes die het beter doen op Beaphar Care+ of en ander merk.

 

Bestel je alleen één of meer donatiepakketjes voor de konijnenopvang dan mag je bij verzendmethode kiezen voor "afhalen in wissenkerke". Er worden dan geen verzendkosten berekend. Wij zorgen dat het maandelijks naar de konijnenopvang verzonden wordt. 

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review