+ Toon categorieën

Donatiepakket kruiden

Als je dit product besteld, ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

Meer details

DONATIE-2

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,50 incl. btw

Meer informatie

Als je dit product besteld, ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

In overleg met de opvang hebben wij een aantal pakketten samengesteld met producten die ze goed kunnen gebruiken. De pakketten kunnen daardoor per seizoen iets wisselen. Eén keer per maand sturen wij de bestelde producten naar de opvang. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en natuurlijk vullen wij het pakket aan met wat extra's. In de doos bij al die spulletjes stoppen wij een lijstje met de namen van de klanten die het geweldige pakket van die maand mogelijk hebben gemaakt.

Productinformatie

Kruidenpakket met een waarde van € 2.50

Aan het eind van de maand kijken wij voor hoeveel euro er aan kruiden is besteld en maken wij er een mooi gevarieerd pakket van voor de opvang, zodat de asielkonijntjes er lekker van kunnen smullen!  Voor 2.50  euro geef je ongeveer 200-300 gram kruiden aan de opvang, dat is een beetje afhankelijk van het soort kruid.

Bestel je alleen één of meer donatiepakketjes voor de konijnenopvang dan mag je bij verzendmethode kiezen voor "afhalen in wissenkerke". Er worden dan geen verzendkosten berekend. Wij zorgen dat het maandelijks naar de konijnenopvang verzonden wordt. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review