Winkelwagen: 0 items: € 0,00

Donatie actie voor konijnenopvang Joy

Vanaf februari 2017 is het mogelijk om bij jouw bestelling gelijk iets te doneren aan de asielkonijnen van konijnenopvang Joy.

Wij hebben een aantal donatie pakketten. Als je zo een pakket koopt, ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

In overleg met de opvang hebben wij een aantal pakketten samengesteld met producten die ze goed kunnen gebruiken. Dat kunnen algemene spulletjes zijn zoals brokken of hooi, maar soms ook specifieke producten voor een bepaald konijn. Zo starten wij bijvoorbeeld met care+ brokjes speciaal voor Theo, een van de vaste bewoners van de konijnenopvang. Hij staat op de foto aan de rechterkant. Door ouderdom en gebitsproblemen wil hij alleen nog beaphar Care+ brokjes eten. Dat is natuurlijk een kostenpost voor de opvang, waar wij mooi mee kunnen helpen!

Eén keer per maand sturen wij de bestelde producten naar de opvang. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en natuurlijk vullen wij het pakket aan met wat extra's.

De pakketten zijn zo ingevoerd in de webwinkel dat ze niets wegen, het is dus niet zo dat jij meer verzendkosten gaat betalen voor jouw bestelling als je een pakket koopt. In de productomschrijving staat bij elk pakket duidelijk vermeld wat je precies aan de opvang doneert.  De pakketten die online staan kunnen per seizoen en per maand iets wisselen. Wij houden namelijk contact met de opvang over wat zij het best kunnen gebruiken.

In de doos bij al die spulletjes stoppen wij een lijstje met de namen van de klanten die het geweldige pakket van die maand mogelijk hebben gemaakt. Zo weten de konijnen precies door wie ze verwend zijn die maand!

De donatiepakketten vind je in onze webwinkel: link

Meer informatie over konijnenopvang Joy vind je op hun website: www.konijnenopvangjoy.nl

 

Het eerste donatiepakket is goed in de smaak gevallen bij de asielkonijnen!