+ Toon categorieën

Chipsi hennep bodemmat Large

Chipsi Climate Floor Large, een hennep bodemmat voor in het verblijf van konijnen en knaagdieren. 

Meer details

TIJ-CVA120

Nieuw product

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Chipsi hennep bodemmat Large, Chipsi Climate Floor Large, een hennep bodemmat voor in het verblijf van konijnen en knaagdieren. Als de mat te groot is, kan deze op maat geknipt worden en kan zo ook gebruikt worden in reismanden en schuilhokken. De mat mag gesloopt worden, er van eten is niet schadelijk, ze kunnen het gewoon zonder problemen verteren.

De mat is gemaakt van plantaardig materiaal. Er zijn konijnen die er een heerlijk graaf-project van maken en er uren mee bezig zijn. Maar ook voor konijnen met problemen met mobiliteit kan deze mat een handige ondergrond zijn. Het geeft veel grip. 

Gemaakt van 100% natuurlijke, onbehandelde hennepvezels. Vrijwel stofvrij, neutraliseert geurtjes, geen chemische toevoegingen. Hygiënisch, geen allergische reacties. Motiveert dieren om te spelen, knagen en sommige kleine knagers gebruiken het materiaal als bedding voor de slaapplek. Zachte bedding met een goede isolatie, dus ook geschikt voor in de winter. 100% afbreekbaar en composteerbaar.

Afmetingen 50x95 cm

Reviews (1)

Cornelia
5
16-08-2022
Aanrader!

Het is voor mij de eerste keer dat ik deze mat gebruik en ik ben er erg blij mee. Mijn konijnen hebben er een groot graaf-festijn van gemaakt. Daarnaast is het ook hun favoriete slaapplek geworden.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review