+ Toon categorieën

Chipsi Bodemmat 45x95cm

Chipsi Climate Floor bodemmat. 45x95 cm. Maat L. 

Meer details

TIJCVA120

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 8,99 incl. btw

Meer informatie

Deze bodemmat van hennepvezel is bijna stofvrij. Daardoor is dit een fijne ondergrond voor konijnen die gevoelig zijn voor stof, of voor konijnen van baasjes met stof allergie. De mat bevat geen chemische toevoegingen, het is natuurlijk materiaal.

Sommige konijnen laten de mat met rust, andere konijnen graven er in, spelen er mee, en knagen er aan.

Deze matten zijn ook handig voor in het verblijf van konijnen die niet goed kunnen lopen, en veel grip nodig hebben om zich rechtop te houden of te bewegen, zoals konijnen die E Cuniculi of verlammingen hebben. Ook na castratie of sterilisatie kan een mat zoals deze handig zijn, omdat het geen losse bodembedekking is die kan irriteren of achter kan blijven in de operatiewond.

De mat is niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor knaagdieren. 

Is jouw konijn overleden en zoek je iets waarin je hem of haar in de tuin kan begraven op een natuurvriendelijke manier? Deze mat is ook daar geschikt voor. Leg het konijn op of onder de mat, of sla de mat een keer om zodat deze als een deken om het konijn (of ander huisdier) heen zit. Het gebruik van deze mat om een huisdier in te begraven is een natuurvriendelijke manier. De mat bevat geen schadelijke stoffen en is composteerbaar.

Materiaal: hennepvezel

Afmetingen: 45 x 95 cm (Maat L)

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review