+ Toon categorieën

Chipsi bodemmat 50x115cm

Chipsi Climate Floor X-Large, 50x115 cm. 

Meer details

TIJCVA121

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 11,70 incl. btw

Meer informatie

Een bodemmat van hennepvezel, zo goed als stof-vrij. Dat maakt de mat een fijne ondergrond voor konijnen van baasjes met een stof-allergie, of voor konijnen met een stofallergie.   De mat bevat geen chemische toevoegingen, het is natuurlijk materiaal.

Sommige konijnen laten de mat met rust, andere konijnen graven er in, spelen er mee, en knagen er aan. Het is niet erg als de konijnen er wat van opeten, hoewel het natuurlijk wel belangrijk is dat ze hun normale voeding, met name hooi, ook voldoende blijven eten. 

Deze matten zijn ook handig voor in het verblijf van konijnen die niet goed kunnen lopen, en veel grip nodig hebben om zich rechtop te houden of te bewegen, zoals konijnen die E Cuniculi of verlammingen hebben. Ook na castratie of sterilisatie kan een mat zoals deze handig zijn, omdat het geen losse bodembedekking is die kan irriteren of achter kan blijven in de operatiewond.

De mat is niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor knaagdieren. 

Is jouw konijn overleden en zoek je iets waarin je hem of haar in de tuin kan begraven op een natuurvriendelijke manier? Deze mat is ook daar geschikt voor. Leg het konijn op of onder de mat, of sla de mat een keer om zodat deze als een deken om het konijn (of ander huisdier) heen zit. Het gebruik van deze mat om een huisdier in te begraven is een natuurvriendelijke manier. De mat bevat geen schadelijke stoffen en is composteerbaar.

Materiaal: hennepvezel

Afmetingen: 50x115 cm (maat XL)

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review