+ Toon categorieën

Beaphar Care+ Junior Konijnenvoer 1.5 kg

Beaphar care+ junior konijnenvoer is een geperste brokvoeding voor jonge konijnen tot 10 maanden. 

Meer details

BEA-18407TIJ

Nieuw product

Op voorraad

€ 9,65 incl. btw

-€ 4,50

€ 14,15 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja, voor jonge konijnen
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Beaphar care+ junior konijnenvoer is een geperste brokvoeding voor jonge konijnen tot 10 maanden.

Geschikt voor als huisdier gehouden konijnen vanaf 3 weken tot 10 maanden oud en voor zwangere en zogende voedsters. Care + junior konijnenvoer is een smaakvole premiumvoeding voor jouw konijnen. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling met als resultaat geen selectief eetgedrag, geen restjes en geen tekort aan essentiële voedingsstoffen. Dit junior konijnenvoer bevat de juiste hoeveelheden vitamine A en calcium voor een optimale groei en ontwikkeling. Ook bevat het vitamine E voor de lichaamscellen, een goed ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden.

Schakel rustig over op een nieuwe voeding, meng altijd eerst met de brokjes die het konijn gewend is! Vraag dus altijd aan de opvang of de vorige eigenaar welk voer het konijn gewend is, en vraag of je daar eventueel een kleine hoeveelheid van mee mag nemen om over te wennen op het voer dat je zelf wil gaan geven. . 

Het voedingsadvies voor deze brok is ongeveer 20 gram per kg lichaamsgewicht van het konijn. Altijd uitgaan van het ideale, gezonde, volwassen gewicht voor dat konijn. Het is dus de bedoeling dat je inschat hoe veel kilo jouw konijn hoort te gaan wegen als hij of zij volwassen is.Kijk vooral goed naar de conditie van het konijn, de hoeveelheid brok kan worden aangepast als een konijn te dun is of te dik is. Vergeet ook niet dat brokken maar 5% van de dagelijkse voeding uit horen te maken. Geef altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater.  Gezonde voeding voor konijnen hoort te bestaan uit 80% hooi, 10% vers groenvoer (dit moet een konijn wel leren eten), 5% brokvoer en 5% gezonde snacks (bijvoorbeeld knaaghout).

Samenstelling: Plantaardige bijproducten (Yucca schidigera 0,1%, Echinacea 0,03%, groene thee extract 0,03%, FOS 0,01%), granen, groenten, mineralen, zaden, gist (MOS0,1%), algen (spirulina 0,01%)

Analyse: Ruw eiwit 14%, Ruwe celstof 25%, Ruw vet 2,5%, Ruwe as 4,7%, calcium 0.64%, fosfor 0,36%, natrium 0,22%, magnesium 0,27%, kalium 0,68%, zwavel 0,03%, omega 3 0,08%, Omega 6 0,69%

Energiewaarde 2300 kcal/kg

Voor alle toevoegingsmiddelen (toegevoegde vitamines, kleurstoffen etc) in dit voer, zie de productfoto's. Eind 2021 zijn de kleurstoffen uit dit product gehaald. 

Ondanks dat wij zorg besteden aan juiste informatie op de website, raden we aan altijd de verpakking zelf te bekijken. Soms worden recepten ongemerkt gewijzigd en is dat nog niet aangepast bij de productinformatie op onze website. Lees de verpakking zelf voor de actuele productinformatie. 

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review