+ Toon categorieën

Cadeaubon 5 euro

Cadeaubon te besteden in de Bunnybunch.nl webwinkel, ter waarde van 5 euro. 

Meer details

BB-bon-5

Nieuw product

Op voorraad

€ 5,00 incl. btw

Meer informatie

Cadeaubon te besteden in de Bunnybunch.nl webwinkel. Deze bon is geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum. Niet in te wisselen voor geld. Eén maal te gebruiken.

Deze cadeaubon is in de vorm van een leuke ansichtkaart met het bunnybunch konijntje er op. Op de achterzijde vermelden wij de kortingscode die recht geeft op het kortingsbedrag ter waarde van de cadeaubon. De bon moet in 1x ingewisseld worden, het is dus niet mogelijk het bedrag te verdelen over meerdere bestellingen. Er kan maar één bon (één kortingscode) per bestelling ingeleverd worden. 

 Je kan er voor kiezen om de cadeaubon naar je eigen adres te sturen, maar we kunnen hem ook direct naar de ontvanger sturen. Vergeet dan niet een persoonlijke boodschap in te vullen bij de opmerkingen, dan zetten wij dat op de cadeaubon. De factuur sturen wij niet mee als het verzendadres afwijkt van het factuuradres.

De cadeaubon kan per brievenbuspost verzonden worden. Indien je alleen een cadeaubon wil bestellen kun je kiezen voor de optie "brievenbuspakje" bij de verzendopties. Als je meer dan alleen een cadeaubon wil bestellen, zullen de normale verzendkosten wel betaald moeten worden. Ook is het mogelijk de bon (als code) per email te versturen. 

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review