+ Toon categorieën

Cadeaubon 10 euro

Cadeaubon te besteden in de Bunnybunch.nl webwinkel, ter waarde van 10 euro.  Indien je alleen een cadeaubon besteld kunnen wij deze ook via e-mail of brievenbuspost versturen. Kies dan voor de optie "afhalen in Wissenkerke" zodat er geen verzendkosten bij komen.

Meer details

BB-bon-10

Nieuw product

Op voorraad

€ 10,00 incl. btw

Meer informatie

Cadeaubon te besteden in de Bunnybunch.nl webwinkel. Deze bon is geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum. Niet in te wisselen voor geld. Eén maal te gebruiken.

Deze cadeaubon is in de vorm van een leuke ansichtkaart met het bunnybunch konijntje er op. Op de achterzijde vermelden wij de kortingscode die recht geeft op het kortingsbedrag ter waarde van de cadeaubon. De bon moet in 1x ingewisseld worden, het is dus niet mogelijk het bedrag te verdelen over meerdere bestellingen. Er kan maar één bon (één kortingscode) per bestelling ingeleverd worden. 

 Je kan er voor kiezen om de cadeaubon naar je eigen adres te sturen, maar we kunnen hem ook direct naar de ontvanger sturen. Vergeet dan niet een persoonlijke boodschap in te vullen bij de opmerkingen, dan zetten wij dat op de cadeaubon. De factuur sturen wij niet mee als het verzendadres afwijkt van het factuuradres.

Indien je alleen een cadeaubon besteld kunnen wij deze ook via e-mail of brievenbuspost versturen. Kies dan voor de optie "afhalen in Wissenkerke" zodat er geen verzendkosten bij komen.

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review