+ Toon categorieën

Burgess Excel Timothy Hay Dandelion & Marigold

Burgess Excel Timothy Hay Dandelion & Marigold is een hoge kwaliteit timothy hooi, verrijkt met paardenbloem en goudsbloem.

Meer details

VDM396821

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 10,75 incl. btw

Meer informatie

Burgess Excel Timothy Hay Dandelion & Marigold is een hoge kwaliteit timothy hooi van het merk Burgess Excel en is verrijkt met paardenbloem en goudsbloem.

Hooi is ontzettend belangrijk voor konijnen. Wel 80% van wat ze op een dag eten, hoort hooi te zijn. Dat is niet altijd makkelijk. Een goede kwaliteit hooi aanbieden, verrijkt met lekkere geurige kruiden, kan zeker helpen om konijnen meer hooi te laten eten!

Deze verpakking bevat Timothy hooi en is verrijkt met paardenbloem en goudsbloem. Het timothy hooi is binnen, in schuren, gedroogd en is ontdaan van stof, om luchtwegproblemen te voorkomen. Het is een erg vezelrijk hooi van goede kwaliteit, dat helpt bij het behouden van een goede darmwerking en bij het goed afslijten van de tanden en kiezen. Het is een 100% natuurlijk product. Omdat konijnen lang bezig zijn met het eten van hooi, gaat het verveling tegen. De toegevoegde goudsbloem helpt het immuunsysteem ondersteunen en paardenbloem helpt voor gezonde urinewegen. Timothy gras is van zichzelf al een hooisoort met een laag calciumgehalte, wat veel konijnenbaasjes geven als hun konijn een calcium-arm dieet moet volgen wegens blaas- of nierproblemen. Smakelijk, natuurlijk én gezond dus!


Samenstelling: timothy hooi 98%, goudsebloem en paardenbloem mix 2%

Analytische samenstelling: vezels 63%, ruw eiwit 8%, ruwe oliën en vetten 1,8%, ruwe vezel 33%, ruwe as 7%, sodium 0,00%

Inhoud: 1 kg

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review