+ Toon categorieën

Burgess Excel Rabbit Indoor 1.5 kg

Burgess Excel Rabbit Indoor 1.5 kg. Voor binnenkonijnen, huiskonijnen. 

Meer details

VDM391019

Nieuw product

€ 8,49 incl. btw

Meer informatie

Burgess Excel Indoor rabbit is een brokvoer voor volwassen konijnen die binnen in huis leven. Geschikt voor konijnen vanaf een leeftijd van 4 maanden. 

Terwijl binnenkonijnen lekker door de woonkamer kunnen rennen, in plaats van buiten, hebben ze wel alle voedingsstoffen nodig in hun dieet die hun wilde soortgenootjes in de natuur vinden. In deze brok zit vitamine D, paardenbloem en brandnetel. De indoor rabbit nuggets zijn speciaal volgens een formule gemaakt die voldoet aan de eisen die konijnen aan voeding stellen. De lekkere nuggets hoor je te geven als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet, zodat je ze alles bied om ze gelukkig en gezond te houden. Een goed dieet houd in dat konijnen echt voornamelijk hooi eten, wij adviseren 70-80% van de dagelijkse voeding, Burgess heeft het zelfs over 85-90%! Niet te veel brokken dus, en vooral heel veel hooi geven!

Dit konijnenvoer heeft een heel hoog vezelgehalte, wel 40%. Dat zorgt voor een goede spijsvertering. Aan de brok is een prebiotica toegevoegd voor ondersteuning aan het immuunsysteem en vitamine D voor een gezonde huid, tanden en botten. Elk brokje heeft de zelfde samenstelling, zo wordt selectief eten voorkomen.

Leuk weetje: Op de verpakking staan asielkonijntjes om extra onder de aandacht te brengen hoeveel ontzettend mooie en leuke konijntjes in konijnenasielen wachten op nieuwe huisjes! 

Samenstelling: gras, tarwe, sojabonen, zonnebloempitmeel, gist, soja olie, moneralen, fructo-oligosacchariden (0.25%), paardenbloem (0.2%), brandnetel (0.2%).
Analyse: Ruwe vezels 40%, ruw eiwit 14%, ruw vet 4%, ruwe as 6%.
Inhoud: 1.5 kg

opmerking februari 2021: Wij verwachten dit product pas weer half maart op voorraad te krijgen. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review