+ Toon categorieën

Burgess excel dual care - Zakje

Burgess excel dual care los zakje, inhoud van 60 gram.

Meer details

VDM398108L

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 3,99 incl. btw

Meer informatie

Burgess Excel Dual Care is een echt aansterk voer voor konijnen en cavia's. Het is een aanvullend voer voor konijnen en cavia's voor herstel na ziekte. Dit voer bevat lange vezels en is ideaal om in huis te hebben voor zieke, oude of zwakke dieren. Ook is het ideaal voor herstel na een operatie. Het voer bevat magnesium en vitamine C om de weerstand te ondersteunen in tijden van stress.

Het is zowel mogelijk dit voer als brok te geven aan jouw konijn of cavia, maar het is ook mogelijk om hiervan dwangvoer te maken door aan 1 deel voeding, 2 delen water toe te voegen. Laat het 3 tot 4 minuten weken en roer het tot een papje. Het papje dat je hier mee maakt kun je dan met een spuitje zonder naald voeren aan jouw konijn of cavia. Geef kleine hoeveelheiden per keer, maximaal 10 ml dwangvoer per voedingssessie. Dit kan 3x per dag herhaald worden. Het heeft de voorkeur om ze zelf te laten eten, maar als de darmen van een konijn meer dan 24 uur stil liggen zijn zij bijna niet meer op gang te krijgen. In zo een geval is het verstandig om toch over te gaan tot dwangvoeren.

Dit voer is geschikt om aan te sterken na ziekte, of om dieren met een zwakke gezondheid en laag gewicht extra te ondersteunen. Denk aan konijnen op hoge leeftijd of konijnen die herstellende zijn van E cuniculi. Vooral het hoge vezelgehalte, en dan ook echt goed verteerbare vezels voor konijnen, helpt om op een gezonde, normale manier aan te komen. Omdat dit echt aansterk voer is, zijn er extra vitaminen aan toegevoegd voor een goed herstel. Onder andere vitamine A, D3, E en C.

Voedingsadvies voor konijnen, indien je het voert als brokken is 25 gram brokken per kg lichaamsgewicht, uitgaan van het volwassen gewicht van het konijn.


Ingrediënten: Grasmeel, tarwe, haver, soyaboon huls, tarwegries, gist, lignocellulose, soya olie, fructo-oligosacchariden (0,3%), mint en rozemarijn (0,05%)

Analyse: Gunstige vezels 42% ruwe vezels 21% eiwit 13% ruwe as 5.7& ruwe olie en vetten 3.5% calcium 0.7 fosfor 0.53% en sodium 0.23%

Inhoud: 60 gram

Houdbaarheid 01-2023

Op= op, helaas gaat dit product uit het assortiment, wij kunnen het niet meer bestellen.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review