+ Toon categorieën

Burgess Excel Rabbit Mature 2kg

Burgess Excel konijnenvoer voor oudere konijnen ook wel mature of senior konijnen genoemd. Let op, dit product is in de aanbieding omdat het een houdbaarheidsdatum van eind 2020 heeft. 

Meer details

VDM-338840

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 8,49 incl. btw

Meer informatie

Burgess Excel konijnenvoer voor oudere konijnen ook wel mature of senior konijnen genoemd.

Deze brok bevat extra vitaminen en mineralen voor gezonde ogen, huid en vacht. De cranberry in de brok zorgt voor gezonde urinewegen en de ginseng voor vitaliteit. Het is een vezelrijke brok, goed voor de spijsvertering.

Voedingsadvies: 20 gram per kg/lichaamsgewicht. Ga altijd uit van het ideale gewicht, heeft jouw senior konijn ondergewicht, geef dan de hoeveelheid brokken voor het ideale gewicht waar je naar toe wil, niet voor het gewicht wat hij op dat moment heeft. Zo helpt het hem beter op gewicht te komen en blijven.

Samenstelling: Gras, haver, tarwe, Sojaboon rompen, erwten, gerst, bietenpulp melasse, gist, Tijm, lignocellulose, kalksteen, Vetzuren, sojaolie, een korte keten fructo-oligosachariden 0,4%, Ginseng 0,34%, monocalciumfosfaat, zout, Cranberry 0,1% glucosaminehydrochloride 0,04%, mineralen.

Analyse: Vezels 38%, ruwe vezels 19%, eiwitten 13%, oliën en vetten 3%, calcium 0,7%, fosfor 0,5%

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review