+ Toon categorieën

Bunny Nature Snuffleboard Hout Sisal

Onze huisdieren hebben uitdaging nodig om verveling tegen te gaan. Met dit Bunny Nature snuffelboard van hout en sisal kun je op een leuke manier aan voedselverrijking doen! 

Meer details

VDM407586

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 22,50 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja
Geschikt voor kleine konijnen Ja
Geschikt voor grote konijnen Ja
Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor chinchilla's Ja
Geschikt voor muizen en ratten Ja

Meer informatie

Onze huisdieren hebben uitdaging nodig om verveling tegen te gaan. Met dit Bunny Nature snuffelboard van hout en sisal kun je op een leuke manier aan voedselverrijking doen! 

Het bord heeft een harde, stevige, houten bodem. Daarin zijn sisal draden bevestigd. Daar kun je de dagelijkse brokjes, een paar snoepjes of wat gedroogde kruiden tussen verstoppen. Jouw konijnen of knagers mogen dan op zoek naar al dat lekkers! Op die manier zijn ze veel langer bezig met het verzamelen van voedsel, wat goed is voor het geestelijke en lichamelijke welzijn van jouw knagers! 

In de natuur zijn konijnen en knagers een groot deel van hun dag (of nacht) bezig met fourageren, met het zoeken en verzamelen van voedsel. Met voedselverrijking, zoals met dit snuffel board, boots je dat na voor jouw huisdieren. Houd jouw huisdieren actief bezig en mentaal uitgedaagd met het snuffelboard. Het bord is handgemaakt en van stevige, goede kwaliteit. We raden wel af om het na gebruik in het verblijf te laten staan, want dan gaan ze het vaak slopen uit frustratie, er komt dan immers niets lekkers meer tevoorschijn. Je kan het bord dus het best alleen in het verblijf zetten op het moment dat je het gevuld hebt en er actief mee aan de slag wil. Daarna kun je het beter ergens opbergen buiten bereik. 

Afmetingen: 24,5 x 24,5 cm 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review