+ Toon categorieën

Bunny nature Coffeewood knaaghout

Een leuke activiteit en natuurlijk knaagmateriaal in een, het bunny nature coffewood knaaghout. Coffeewood is een stuk van de hertengeweiboom, een loofboom die ook wel de doodsbeenderenboom genoemd word. Dit is veilig hout voor konijnen om aan te knagen.

Meer details

VDM-384253

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,99 incl. btw

Meer informatie

Een leuke activiteit en natuurlijk knaagmateriaal in één, het bunny nature coffewood knaaghout. Coffeewood is geen stuk koffieplant, zoals je door de naam misschien zou denken. Het is een stuk van de hertengeweiboom, een loofboom die ook wel de doodsbeenderenboom genoemd word. Dit is veilig hout voor konijnen om aan te knagen.

Naast water, hooi, een afgemeten hoeveelheid brokken en groenvoer, mogen konijnen ook een kleine hoeveelheid snacks eten. Knaaghout valt voor konijnen onder snacks, een extra'tje. Een manier om te zorgen dat ze lekker bezig zijn, de tanden goed afslijten en ze hun natuurlijke knaaggedrag kunnen uiten.

Dit knaaghout is 100% natuurlijk. Zelfs de flink knagende konijnen doen een tijdje met deze houtsoort. Knaaghout aanbieden zorgt voor bezigheid, gaat verveling tegen en stimuleerd het natuurlijke gedrag van konijnen.

Een tak weegt ongeveer 90 gram.

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review