+ Toon categorieën

Brievenbuspakje Bloemen

Brievenbuspakje voor konijnen(baasjes). Leuk om cadeau te doen. Deze box bevat gedroogde bloemen en een kaart zonder boodschap. Dit pakje is daardoor geschikt voor elke gelegenheid!  Het is mogelijk een cadeaubon aan het pakje toe te voegen.  De prijs is inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Meer details

BPbloem

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 7,99 incl. btw

Meer informatie

Brievenbuspakje voor konijnen(baasjes). Leuk om cadeau te doen. Deze box bevat gedroogde bloemen en een kaart zonder boodschap. Dit pakje is daardoor geschikt voor elke gelegenheid!  Een bedankje, steuntje in de rug, felicitatie of zomaar.

Wil je een persoonlijke boodschap op de kaart hebben, vermeld die dan in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling. Het is ook mogelijk om nog een cadeaubon van onze webwinkel toe te voegen aan het brievenbuspakje.

Bunnybunch.nl Brievenbuspakje Bloemen


Inhoud:
Korenbloem blauw A
Goudsbloem

Aanvullend diervoer. Geschikt voor konijnen en cavia’s

De prijs is inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Wil je dat wij het direct als brievenbuspakje naar de ontvanger(s) sturen kies dan voor de verzendoptie brievenbuspakje. Bestel je één pakje kun je als verzendadres de ontvanger invullen, als factuuradres je eigen adres. Wil je meerdere pakjes bestellen voor meerdere adressen, dan is het handig om even een mailtje te sturen met welk pakje naar wie moet, en welke boodschap er op de kaart mag.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review