+ Toon categorieën

Brievenbuspakje Beterschap

Nieuw! Brievenbuspakjes voor konijnen(baasjes). Leuk om cadeau te doen!  Brievenbuspakje is voor konijnen of cavia's en heeft als thema beterschap. Het is mogelijk een cadeaubon aan het pakje toe te voegen.  De prijs is inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Meer details

BPBeter

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Bunnybunch.nl Brievenbuspakje Beterschap


Inhoud:

  • Weerstand mix
  • Lijnzaad snoepjes
  • Hooikoekje
  • Wortelsnoepjes


Aanvullend diervoer. Geschikt voor konijnen en cavia’s.

Wil je dat wij een persoonlijke boodschap op de kaart zetten voor de ontvanger? Vermeld dat dan in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling.

Het is mogelijk om aan het brievenbuspakje een cadeaubon toe te voegen, deze kun je bijbestellen en stoppen wij er dan in de doos.

De prijs is inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Wil je deze box bestellen maar niet met een beterschapskaart? De kaart kan ook gewisseld worden voor gefeliciteerd, sterkte met het verlies of een blanco kaart. Laat het dan wel even weten.

Wil je dat wij het direct als brievenbuspakje naar de ontvanger(s) sturen kies dan voor de verzendoptie brievenbuspakje. Bestel je één pakje kun je als verzendadres de ontvanger invullen, als factuuradres je eigen adres. Wil je meerdere pakjes bestellen voor meerdere adressen, dan is het handig om even een mailtje te sturen met welk pakje naar wie moet, en welke boodschap er op de kaart mag.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review