+ Toon categorieën

Brievenbuspakje Weerstandmix

Brievenbuspakje gevuld met weerstandmix. Inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Meer details

BPweer

Nieuw product

€ 6,75 incl. btw

Meer informatie

Brievenbuspakje gevuld met weerstandmix. De prijs is inclusief verzending als brievenbuspakje binnen Nederland.

Weerstandmix is een kruidenmix voor konijnen. Deze weerstand mix is een fijne mix om te voeren in de herfst en winter. Het zorgt er voor dat jouw konijn of cavia met extra weerstand de winter in gaat. Ook geschikt voor oudere, zwakkere en herstellende konijnen.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Heb je bijzondere wensen voor het versturen van dit pakje? Laat het dan even weten bij de opmerkingen, per email of whatsapp. Je kan ook een ansichtkaart meebestellen, bijvoorbeeld een kaart met beterschap er op. Die past er nog bij in, en als je het rechtstreeks als cadeau wil verzenden naar iemand kunnen we ook een persoonlijke boodschap namens jou op de kaart zetten.

Inhoud: De weerstandmix zit los in het brievenbuspakje, om extra verzendmaterialen te besparen. In het brievenbusdoosje zit minimaal 80 gram weerstandmix.

Samenstelling: Bevat peterseliesteltjes, korenbloem, paardenbloem, weegbree, brandnetel, kamille en hop.

Voedingsadvies: maximaal 10 gram per konijn per dag. Gedroogde kruiden zijn best geconcentreerd in voedingsstoffen. Geef het dus echt als aanvullend voedsel, met mate.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review