+ Toon categorieën

Beaphar RabbitComfort starterskit

Beaphar RabbitComfort is een middel dat ongewenst gedrag helpt te voorkomen en konijnen helpt kalmeren. Van dit product is er een verdamper met vulling voor in het stopcontact, en een losse spray. 

Meer details

BEA-14990

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 19,95 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja

Meer informatie

Beaphar RabbitComfort is een middel dat ongewenst gedrag helpt te voorkomen en konijnen helpt kalmeren. Van dit product is er een verdamper met vulling voor in het stopcontact, en een losse spray. Dit betreft de starterskit van de verdamper voor in het stopcontact, met vulling. 

Plaats de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst.

Het helpt konijnen om zich op hun gemak te voelen doordat zij de kopie van de feromonen in dit product herkennen. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd zoals verstoppen, ineenduiken, weigeren te eten en agressie naar mensen of soortgenoten.

Beaphar RabbitComfort is zeer geschikt wanneer konijnen in onbekende situaties terechtkomen, zoals een nieuwe eigenaar, nieuw verblijf, of kennismaking met nieuwe soortgenoten (koppelen), vuurwerk, verhuizingen of na het verlies van een maatje om het verdriet te verzachten tot er een nieuwe partner gevonden is. Ook heeft het een gunstig effect op zindelijkheidstraining. Het moederferomoon (Rabbit Appeasing Pheromone) wordt van nature geproduceerd door het moederkonijn tijdens het voeden. Door een kopie van dit feromoon te gebruiken in de Beaphar RabbitComfort verdamper geeft het een continue geruststellende boodschap die konijnen laat merken dat het een fijne en veilige plek is om te verblijven.

Beaphar RabbitComfort is geschikt voor konijnen van alle leeftijden en rassen.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review