+ Toon categorieën

Beaphar RabbitComfort spray

Beaphar RabbitComfort is een middel dat ongewenst gedrag helpt te voorkomen en konijnen helpt kalmeren. Van dit product is er een verdamper met vulling voor in het stopcontact, en een losse spray.

Meer details

BEA-14993

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 9,95 incl. btw

-€ 2,00

€ 11,95 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor kleine konijnen?
Voor grote konijnen?
Voor cavia's?
Voor hamsters?
Voor chinchilla's?
Voor gerbils?
Voor degoes?
Voor muizen en ratten?
Graanvrij?

Meer informatie

Beaphar RabbitComfort is een middel dat ongewenst gedrag helpt te voorkomen en konijnen helpt kalmeren. Van dit product is er een verdamper met vulling voor in het stopcontact, en een losse spray.

De losse spray is voor gebruik in de ruimte, reismand of koppelruimte, maar alleen als de konijnen daar nog niet zijn. Het is niet de bedoeling om het direct op konijnen te spuiten!

Beaphar RabbitComfort helpt konijnen om zich op hun gemak te voelen doordat zij de kopie van de feromonen in dit product herkennen. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals verstoppen, ineen duiken, stoppen met eten en agressie naar mensen of soortgenoten. Het rustgevende effect kan konijnen ook ondersteunen bij andere stressvolle situaties zoals reizen, dierenartsbezoek, onweer, vuurwerk en harde geluiden. Beaphar RabbitComfort is zeer geschikt wanneer konijnen in onbekende situaties terecht komen, zoals een nieuwe eigenaar, een nieuw verblijf of bij een koppeling.

Het moederferomoon (Rabbit Appeasing Pheromone) wordt van nature geproduceerd door het moederkonijn tijdens het voeden. Door een kopie van dit feromoon te gebruiken in de RabbitComfort Spray geeft het een geruststellende boodschap die konijnen laat merken dat het een fijne en veilige plek is om te verblijven. Het rustgevende effect van Beaphar RabbitComfort is ideaal wanneer konijnen naar een nieuw verblijf of nieuwe eigenaar verhuizen.

Het voordeel van de losse spray is dat er geen stopcontact nodig is, het nadeel is dat het niet langere blijft werken, zoals met de verdamper wel het geval is.

Beaphar RabbitComfort is geschikt voor konijnen van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere huisdieren, versuft niet en heeft geen inlvoed op medicatie.

De spray is 5 uur werkzaam en kan zo vaak herhaald worden als gewenst is.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik +/- 9 sprays per toepassing. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Behandel alle voorwerpen die in contact komen met het konijn om hem op zijn gemak te laten voelen. Zorg bij het koppelen van konijnen voor een neutrale plek voor de eerste kennismaking en behandel deze 15 minuten voordat de konijnen daar geplaatst worden. Behandel reismand en verblijf 15 minuten voordat het konijn er in gaat. Spuit nooit in een verblijf of reismand als het konijn er in zit.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review