+ Toon categorieën

Beaphar Geurweg 500ml

Beaphar Geurweg neutraliseert onaangename geuren. Deze geuren worden meestal veroorzaakt door organische resten. Geurweg bevat vriendelijke bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Geurweg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat.

Meer details

BEA-14186

Nieuw product

Op voorraad

€ 9,35 incl. btw

Meer informatie

Beaphar Geurweg verwijdert onaangename geuren veroorzaakt door huisdieren, zoals urine en braaksel. Het product zorgt voor een grondige reiniging. De toegevoegde probiotica breken geuren snel af en laten een laagje achter tegen toekomstige vervuilingen. Hierdoor blijven tapijten, meubels e.d. schoon en fris, wat een positief effect heeft op het omgevings-microbioom.

De probiotica uit dit product dragen bij aan een gezond microbioom. Een microbioom is de verzameling van alle micro-organismen, zowel goede als slechte (bacteriën, virussen, schimmels, etc.) in een specifieke omgeving. Dit kan op of in het lichaam zijn, maar ook in huis. Bij schoonmaken met desinfectiemiddelen kunnen in sommige omstandigheden slechte bacteriën zich snel weer ontwikkelen, omdat tijdens het desinfecteren alle bacteriën, ook de goede zijn gedood; het microbioom is dan verstoord. Reinigen met probiotica zorgt voor voldoende gunstige micro-organismen in de omgeving waardoor de slechte bacteriën minder kans hebben zich te ontwikkelen. De leefomgeving voor zowel het dier als de mens, blijft hierdoor gezond.

De verpakking draagt het "I'm green" label. De verpakking wordt gemaakt van milieuvriendelijk geteelde suikerriet, is recyclebaar en de productie is minder belastend (minder CO2 uitstoot) voor het milieu.

Geurweg is ook een handig product om bij een konijnenkoppeling te gebruiken om een ruimte zo neutraal mogelijk te maken. Konijnen koppel je het best op terrein waar ze nog nooit geweest zijn, zodat geur en territorium geen grote rol spelen, maar de konijnen echt op karakter kunnen ontdekken of ze elkaar leuk vinden. Na een aantal dagen of weken op neutraal terrein moeten de konijnen echter toch weer in het uiteindelijke verblijf. Het is verstandig om dat dan ook zo goed mogelijk schoon te maken, wat anders in te delen, en zo veel mogelijk geur te verwijderen uit de ruimte. Beaphar geurweg kan bij zo een schoonmaakbeurt goed gebruikt worden, omdat het geurtjes neutraliseert.

Probeer Geurweg altijd eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat de vlek onmiddellijk bewerken. Schudden voor gebruik. Spray royaal op een afstand van 15-30cm op het oppervlak en dek het een paar minuten af met een vochtige doek. Schrob stevig met de doek. Herhaal dit bij hardnekkige geuren.

Inhoud: 500ml

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review