+ Toon categorieën

Beaphar Care+ Konijnenvoer 1.5 kg

Beaphar Care+ konijnenvoer is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding voor uw konijn. 1.5 kg verpakking met brokken voor volwassen konijnen. 

Meer details

BEA-18403TIJ

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 9,65 incl. btw

-€ 4,50

€ 14,15 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Beaphar Care+ konijnenvoer is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding voor uw konijn. Het zorgt voor een goede mineralenbalans, een goede darmflora en verminderd de geur van ontlasting en urine. De brokjes zorgen voor een gezond en sterk gebit. De geperste korrels hebben allemaal dezelfde samenstelling waardoor selectief eten en voedingstekorten voorkomen worden.

Wat is er (onder andere) veranderd aan het voer?
- het ruwvezelgehalte is verhoogd van 22% naar 25%
- het eiwitgehalte is flink omlaag van 16% naar 12%
- calciumgehalte is omhoog van 0,67% naar 0,71%
- toevoeging van kleine hoeveelheden groene thee extract en echinacea om het immuunsysteem te ondersteunen

Het voedingsadvies van Care+ konijnenvoer is 20 tot 25 gram droogvoer per kilogram (volwassen)lichaamsgewicht. Dit is een richtlijn, afhankelijk van wat je verder aan voeding geeft en de conditie van jouw konijnen mag je hier dus van afwijken. Vergeet niet dat een konijn naast een afgemeten hoeveelheid brokvoer ook onbeperkt hooi, elke dag vers drinkwater en verse groentes nodig heeft.

Samenstelling: Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, gist, zaden, algen.
Onder de plantaardige bijprodcuten vallen een aantal ingrediënten die op de voorkant van de verpakking vermeld staan. zo bestaat het voer voor 0,1% uit yucca, 0,03% uit echinacea en 0,03% uit groene thee extract.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12%, Ruwe celstof (vezels) 25%, ruw vet 2,5%, Ruwe as 4,5%, Ca (calcium) 0,71%, P (fosfor) 0,36%, Na (natrium) 0,2%, Mg (magnesium) 0,26%, K (Kalium) 0,59%, S (zwavel) 0,02%, Omega 3 0,03%, Omega 6 0,75%.

Ondanks dat wij zorg besteden aan juiste informatie op de website, raden we aan altijd de verpakking zelf te bekijken. Soms worden recepten ongemerkt gewijzigd en is dat nog niet aangepast bij de productinformatie op onze website. Lees de verpakking zelf voor de actuele productinformatie. 


Eind 2021 zijn de kleurstoffen uit dit product gehaald. De verpakkingen die wij nu verkopen hebben allemaal dezelfde kleur brokjes er in zitten.

Reviews (2)

Claudia V
4
09-12-2020
Mijn konijntjes vinden het heerlijk

Dit voer is favoriet. Had het meegekregen als overgangsvoer van het asiel, maar allebei mijn konijntjes vallen hier op aan. Het konijntje van het asiel at daar heel slecht tot ze dit aan haar gaven. Je hoort ze lekker knabbelen hierop, het zijn knapperige lichte brokjes. Wel heel jammer dat er kleurstoffen inzitten, alsof konijntjes de kleur wat uitmaakt en gezond lijkt het me niet.

Karina
5
29-01-2019
smaakt

wordt met mega veel smaak gegeten door mijn vlaamse reus en dwergkonijn :)

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review