+ Toon categorieën

Beaphar Care+ Konijnenvoer 5 kg

Beaphar Care+ konijnenvoer is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding voor uw konijn. 5 kg verpakking met brokken voor volwassen konijnen. 

Meer details

BEA-13002

Nieuw product

Op voorraad

€ 27,50 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Beaphar Care+ konijnenvoer is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding voor uw konijn. Het zorgt voor een goede mineralenbalans, een goede darmflora en verminderd de geur van ontlasting en urine. De brokjes zorgen voor een gezond en sterk gebit. De geperste korrels hebben allemaal dezelfde samenstelling waardoor selectief eten en voedingstekorten voorkomen worden.

Wat is er (onder andere) veranderd aan het voer?
- het ruwvezelgehalte is verhoogd van 22% naar 25%
- het eiwitgehalte is flink omlaag van 16% naar 12%
- calciumgehalte is omhoog van 0,67% naar 0,71%
- toevoeging van kleine hoeveelheden groene thee extract en echinacea om het immuunsysteem te ondersteunen

Het voedingsadvies van Care+ konijnenvoer is 20 tot 25 gram droogvoer per kilogram (volwassen)lichaamsgewicht. Dit is een richtlijn, afhankelijk van wat je verder aan voeding geeft en de conditie van jouw konijnen mag je hier dus van afwijken. Vergeet niet dat een konijn naast een afgemeten hoeveelheid brokvoer ook onbeperkt hooi, elke dag vers drinkwater en verse groentes nodig heeft.

Eind 2021 zijn de kleurstoffen uit dit product gehaald en zijn het allemaal dezelfde kleur brokjes geworden. 

Samenstelling: Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, gist, zaden, algen.
Onder de plantaardige bijprodcuten vallen een aantal ingrediënten die op de voorkant van de verpakking vermeld staan. zo bestaat het voer voor 0,1% uit yucca, 0,03% uit echinacea en 0,03% uit groene thee extract.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12%, Ruwe celstof (vezels) 25%, ruw vet 2,5%, Ruwe as 4,5%, Ca (calcium) 0,71%, P (fosfor) 0,36%, Na (natrium) 0,2%, Mg (magnesium) 0,26%, K (Kalium) 0,59%, S (zwavel) 0,02%, Omega 3 0,03%, Omega 6 0,75%.


Reviews (2)

Miranda
5
06-03-2020
Goed!

Mijn konijnen zijn er echt dol op. Als ze in de gaten hebben dat het voer eraan komt vliegen de binkies om mijn oren. Voorheen kregen ze Science Selective maar deze is meer favoriet. De brokjes zijn goed hard en ik hoor ze nu duidelijk kauwen.

Karina
5
29-01-2019
smaakt

wordt met mega veel smaak gegeten door mijn vlaamse reus en dwergkonijn :)

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review