+ Toon categorieën

Barn-i stro 1 kg

Een kleinverpakking stro van het merk Barn-i. Strak geperst. 

Meer details

TIJ-B03027

Nieuw product

€ 1,89 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja

Meer informatie

Een kleinverpakking stro van het merk Barn-i. Strak geperst, maar wel in porties gesneden zodat het makkelijk uit de verpakking te halen is in kleinere hoeveelheden. 

Stro is rijk aan vezels, het eten van stro is goed voor het afslijten van de tanden en kiezen en voor de darmwerking. Zeker de eerste keren dat er stro in het verblijf ligt zullen de konijnen er ook lekker op knabbelen. Stro is bodembedekking, geen voeding, maar het is wel veilig om van te eten. Stro bevat alleen niet veel voedingsstoffen, hooi is om die reden onmisbaar in het dieet van konijnen en cavia's. Maar voor konijnen die in de winter buiten wonen, is bij vorst een lekkere laag stro in de schuilhokken wel echt aan te raden. Omdat stro hol is van binnen houd het goed warmte vast.  

Het pak barn-i stro van 1 kg kun je zelfs zonder het los te maken in het verblijf van de konijnen leggen, haal natuurlijk wel het plastic er af. Maar een geperst blok stro er in leggen geeft de konijnen lekker wat te doen, ze kunnen graven en trekken aan het baaltje en verspreiden zo zelf het stro in het verblijf, terwijl ze lekker actief bezig zijn. 

Inhoud: 1 kg.
De verpakking is verdeeld in vier porties van ongeveer 250 gram. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review