+ Toon categorieën

Barn-i kruidenhooi rozenbottel & mint

Barn-i kruidenhooi rozenbottel & pepermunt

Meer details

TIJ-B03011

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,29 incl. btw

-€ 0,50

€ 3,79 incl. btw

Meer informatie

Kruidenhooi met rozenbottel en munt is een lekkere, frisse hooisoort waar konijnen dol op zijn!
In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Ze zijn in staat om ieder seizoen en gevarieerd menu samen te stellen, precies wat ze nodig hebben. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn baasje.

Er zijn vijf verschillende smaken barn-i kruidenhooi zodat je naar wens kan variëren. De zakken zijn af te sluiten met de bijgeleverde clip, dit houd het hooi vers. Naast onbeperkt hooi heeft een konijn ook altijd vers drinkwater nodig en een afgemeten hoeveelheid brokken.

De heilzame kruiden in dit kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Rozenbottel is rijk aan vitaminen en pepermuntblad heeft een frisse, opwekkende geur en helpt tegen verkoudheid.  Met barn-i kruidenhooi met rozenbottel en mint bied je je konijn en lekkere, maar ook gezonde hooisoort. Hooi is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van hooi kan verschillen per oogst.


Inhoud 500 gram.

Reviews (2)

Ronald
5
28-01-2019
Nomnom

De konijnen (moeilijke hooi-eters) vinden het heerlijk, wanneer het net uit de verpakking komt ruikt het fris naar munt. Verder zit er weinig stof/klein prut, dus bijna de volledige inhoud is geschikt voor in een wat 'open' hooiruif.

Yvonne
5
09-07-2015
Uitstekend

Mijn 6 konijnen vinden stuk voor stuk dit hooi lekker. Het is vrij vers en ook niet zo stoffig. Ze lusten alle smaken. Super!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review