+ Toon categorieën

Barn-i kruidenhooi goudsbloem & brandnetel

Barn-i kruidenhooi goudsbloem & brandnetel

Meer details

TIJ-B03010

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,25 incl. btw

Meer informatie

Kruidenhooi met goudsbloem en brandnetel a is een lekkere, frisse hooisoort waar konijnen dol op zijn!
In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Ze zijn in staat om ieder seizoen en gevarieerd menu samen te stellen, precies wat ze nodig hebben. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn baasje.

Er zijn vijf verschillende smaken barn-i kruidenhooi zodat je naar wens kan variëren. De zakken zijn af te sluiten met de bijgeleverde clip, dit houd het hooi vers. Naast onbeperkt hooi heeft een konijn ook altijd vers drinkwater nodig en een afgemeten hoeveelheid brokken.

De heilzame kruiden in dit kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Goudsbloem versterkt de afweer en brandnetelblad is rijk aan ijzer en vitamine C. Met barn-i kruidenhooi met goudsbloem en brandnetel bied je je konijn en lekkere, maar ook gezonde hooisoort. Hooi is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van hooi kan verschillen per oogst.


Inhoud 500 gram.

Reviews (1)

Yvonne
5
09-07-2015
Uitstekend

Mijn 6 konijnen vinden stuk voor stuk dit hooi lekker. Het is vrij vers en ook niet zo stoffig. Ze lusten alle smaken. Super!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review