+ Toon categorieën

Barn-i weidehooi plakken 1 kg

Basishooi van het merk Barn-i. Barn-i pak gemak. Geperst verpakt, wel opgesneden in deelblokjes waardoor je het makkelijk uit de verpakking kan halen.

Zoek je de grootverpakking hiervan? Dat is van merk veranderd en heet nu Tijssen weidehooi plakken. Ook deze kleinverpakking zal een merkverandering krijgen. 

Meer details

TIJB03017

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 1,99 incl. btw

-€ 0,50

€ 2,49 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Voor chinchilla's? Ja

Meer informatie

Budgetvriendelijk basis hooi van het merk Barn-i. Een strak geperst pakje hooi, wel opgesneden in deelblokjes waardoor het niet lastig uit de verpakking te krijgen is. 

Deze basishooisoort is prima voor konijnen die niet kieskeurig zijn, voor als je zelf hooi mengt met andere grassen en kruiden, of als bodembedekking voor konijnen met zere hakjes. 

Omdat het straks geperst zit, is het voor konijnen ook een leuke bezigheid om het als pak (zonder verpakking natuurlijk) of als geperste plak in het verblijf te leggen en ze er zelf aan te laten trekken, graven en mee bezig te zijn. Maar het loshalen en in een ruif of zo aanbieden kan natuurlijk ook.

Hooi is de belangrijkste voeding voor konijnen. Het zorgt er voor dat de tanden en kiezen goed blijven afslijten omdat ze er lang op moeten kauwen. Het gaat verveling tegen en de vezels in hooi zijn heel goed voor de spijsvertering en helpen diarree voorkomen. Ongeveer 80% van wat een konijn eet per dag, zou hooi moeten zijn. 

Zoek je de grootverpakking hiervan? Dat is van merk veranderd en heet nu Tijssen weidehooi plakken. Ook deze kleinverpakking zal een merkverandering krijgen. 

Inhoud: 1 kg

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review