+ Toon categorieën

Back 2 Nature bodembedekking 30 Liter

Back-2-nature bodembedekking voor kleine huisdieren is een millieuvriendelijke bodembedekker. Deze bodembedekking is door de uitstekende absorptie ideaal voor gebruik in het konijnentoilet.

Meer details

VDM-73068

Nieuw product

Op voorraad

€ 18,99 incl. btw

Meer informatie

Back-2-nature bodembedekking voor kleine huisdieren is een milieuvriendelijke bodembedekker. Deze bodembedekking is door de uitstekende absorptie ideaal voor gebruik in het konijnentoilet. Gemaakt van gerecycled papier, geen chemische processen gebruikt bij het maken van deze bodembedekking, heeft geen toevoegingen en is biologisch afbreekbaar. Deze bodembedekking is goed stof vrij, en daardoor ook geschikt als bodembedekking voor het houden van ratten.

Gebruik 2 tot 4 cm vulling in het hok of de toiletbak van het dier. Als je huisdier deze nieuwe vulling niet direct accepteert, strooi dan eerst een kleine hoeveelheid over de bestaande vulling en vergroot deze hoeveelheid dagelijks. Voor de beste resultaten kun je de dagelijks de ontlasting verwijderen, bijvoorbeeld met een kattenbakschepje, en de vulling wat opschudden en indien nodig wat aanvullen. Wekelijks compleet verversen.

Eet jouw konijn veel van bodembedekking, dan kun je beter geen papierbedding of houtkorrel gebruiken, maar een onbewerkte natuurlijke bodembedekking zoals hennepvezel en/of stro. Als ze er veel van eten, en helemaal als ze daarbij weinig hooi eten kan het soms verstopping geven. 

Na gebruik mag dit product bij het GFT afval. 

Geschikt voor, konijnen, cavia's, hamsters, andere kleine knaagdieren, fretten, vogels en reptielen.

Inhoud 30 liter (ongeveer 10.5 kg)

Reviews (4)

grietje
5
15-11-2022
composteren?

beste, mag de afval samen met deze vezels in de groencompostbak aub?

Karel
5
23-04-2017
Heb je konijnen?

dan is deze korrel heel geschikt.
Ik gebruik het voor hun toiletten. en zelfs binnen is het een halve week geurvrij.
ze vinden het ook prima ! ze eten het niet.
Stuift ook niet.

Daisy
5
14-02-2016
Erg fijn!

Een hele fijne bodembedekker. Ik gebruik het zowel bij mijn hamsters als bij mijn konijntjes. Het ruikt niet snel, neemt heel goed de urine op en het stoft niet. Waar vooral de konijntjes bij bodembedekking in pelletvorm dachten dat het eetbaar was, hebben ze dat bij dit nooit geprobeerd. Het ruikt ongebruikt ook heel neutraal. Ook de hamsters hebben er geen moeite mee qua overheen lopen. Ik wil nooit meer anders!

Kelly
5
16-08-2014
Fijne stofvrije bodembedekking

Ik heb deze bodembedekking sinds enkele tijd voor mijn konijn. Het absorbeert goed de urine en bijkomende luchtjes. Hiervoor zaagsel/stro gehad. Konijn kan er lekker in graven en ligt hier wel op (itt op stro/zaagsel). Ik doe ongeveer 2 weken met een zak van 30L voor een hok van 125cm lengte.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review