+ Toon categorieën

Bach Rescue Remedy Pets

Bach bloesem therapie Rescue Remedy voor konijnen en cavia's.

Meer details

TIJ-PN01983

Nieuw product

Op voorraad

€ 11,99 incl. btw

Meer informatie

Bachbloesems zijn gemaakt uit aftreksels van bloemen en planten. Ze worden gebruikt om verstoorde emoties weer in balans te brengen. Rescue Remedy is eigenlijk een mengsel van 5 verschillende bloesems. Dit middel is goed te gebruiken bij stress of angst.


Je kunt Rescue Remedy Pets gebruiken bij tijdelijk acute noodsituaties. Hierbij kun je denken aan een dierenartsbezoek, het afscheren van een geklitte vacht, een koppeling, het overlijden van een vriendje of bijvoorbeeld met oud en nieuw tijdens het vuurwerk afsteken.

Toedienen: Je kan enkele dagen voor de stressvolle situatie al beginnen. Je mag 4 druppels geven, naar behoefte. Dit kun je dus ook meerdere keren per dag doen als er grote angst of stress is. Meestal word dan een richtlijn van maximaal 4x per dag 4 druppels aangehouden.


Je kan de druppels in het drinkwater van je konijn doen, over de brokjes of op het lichaam. Dit word dan meestal op het hoofd tussen de oren of op de oren zelf ingewreven. Eventueel kun je het zelfs vermengen met een klein beetje water en met een klein (dwangvoer)spuitje zonder naald in het mondje spuiten.

Rescue Remedy Pets is een hulpmiddel, geen wondermiddel. Het helpt bij stress, maar realiseer je ook dat pijn en ziekte ook stress kunnen veroorzaken. Aarzel niet een dierenarts te benaderen als je vermoed dat een konijn ziek is. Konijnen laten pas zien dat ze ziek zijn als het al vrij ernstig is, bezoek bij de eerste signalen van ziekte dus altijd een dierenarts.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review