+ Toon categorieën

Kerst donatie actie

11/20/2017 12:25:00

Elke maand sturen wij een donatiepakket naar konijnenopvang Joy. Je kan bij jouw webwinkelbestelling iets voor de asielkonijnen mee bestellen, wat wij dan niet naar jou als klant sturen, maar naar de opvang. Eén keer per maand gaat er een pakket met spulletjes naar de opvang toe.

Rond de kerst hebben wij besloten om niet één opvang blij te maken, maar wel vier! Jij als klant mag kiezen welke opvang(en) je wil helpen!

De opvangen die wij hiervoor hebben uitgekozen zijn:

- Dierenopvangcentrum Knaagspoor (Ridderkerk)
- Konijnenopvang Joy (Kolham)
- Konijnenopvang Konijnenparadijs (De Blesse)
- Konijnenopvang Knijn&Ko (Bavel)

Een donatiepakket kost € 2,50.

Wij hebben de opvangen gevraagd aan welke spulletjes ze behoefte hebben. De verlanglijstjes staan in de webwinkel vermeld, je kan de donatie als "product" toevoegen aan jouw bestelling. De donatiepakketjes zijn hier te vinden.

Afhankelijk van het opgehaalde bedrag, gaat er een pakket met de spullen van het verlanglijstje naar de opvang toe. De verzendkosten, die betalen wij!

De pakketjes staan in de webwinkel met een gewicht van 0kg, zodat je over je eigen bestelling ook geen extra verzendkosten moet betalen door jouw donatie. Het is ook mogelijk om alleen één of meerdere donatiepakketjes te bestellen, zonder dat je zelf producten wil hebben. In dat geval kun je de donatiepakketjes naar keuze in jouw winkelwagentje stoppen en kiezen voor "afhalen in winkel". Dan komen er geen verzendkosten bij.

Deze speciale Kerst donatie actie loopt van  20 november tot 20 december 2017. Op 20 december bekijken wij hoeveel er precies besteld is en stellen wij de pakketten samen, zodat de spulletjes ook echt met kerst bij de opvangen kunnen zijn. Bij de spulletjes stoppen wij een lijst met namen van de mensen die het pakket mogelijk hebben gemaakt, verder geven wij geen persoonsgegevens door.

Save

Save

Geplaatst in Nieuws Door  
Labels:
donatie    doneren    konijnenopvang