Informatie - - speelgoed | Webwinkel, informatie & forums

Speelgoed voor konijnen

14 apr. 2017 21:01:00

Konijnen in het wild zijn een hele dag bezig met het verzamelen van hun voedsel. Wij zetten het in een bakje en ruifje voor hun neer. Dit neemt voor een groot deel de dagbesteding van jouw konijnen weg. Hiervoor moet natuurlijk wel iets in de plaats komen, anders gaan konijnen vervelend gedrag vertonen zoals slopen, tralieknagen, agressie. Gelukkig kun je dit voorkomen door afwisselend speelgoed aan te bieden aan jouw konijnen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Konijnen - speelgoed door Evelien de Vries

Clickertraining met konijnen

1 apr. 2017 20:34:00

Heb je alles al geprobeerd maar lukt het niet je konijn zindelijk te krijgen? Wil je je konijn kunstjes leren? Durft je konijn de reismand niet in? Wil je leuk bezig zijn met je konijn en hem dingen leren? Misschien is clickertraining iets voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Konijnen - gedrag en opvoeding - speelgoed door Evelien de Vries

Spelen met je konijn

14 mrt. 2017 14:30:00

Zo veel keus in konijnenspeelgoed en geen idee wat geschikt is voor jou en je konijnen? In dit artikel wordt het allemaal uitgelegd!

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Konijnen - gedrag en opvoeding - speelgoed door Evelien de Vries

Zelf konijnenspeelgoed maken

14 mrt. 2017 13:49:00

Waarom zou je knutselen voor je konijn? Konijnen zijn in de natuur de hele dag bezig met het vinden van voedsel. Bij ons in het verblijf zetten we brokjes in een bakje voor de neus van het konijn. We nemen daarmee heel de dagbesteding van het konijn weg, met als vervolg dat ze zich snel gaan vervelen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Lees meer
Geplaatst in - speelgoed door Evelien de Vries

4 items

Terug naar boven
Van hoog naar laag sorteren