Ga naar inhoud

Vetbult


DaniëlleV

Aanbevolen berichten

17 minuten geleden, bunnyempress zei:

 

Oh sorry. Op een of andere manier dacht ik dat ik je bericht over 'morgenochtend' gisterenavond had gelezen, maar dat stond er vanochtend dus.

Dan alvast succes voor morgen.

Kan gebeuren toch? 😉

Dankjewel! ☺️

Ik vind het super spannend 😵💫

Link naar reactie
Delen op andere sites

Duimen draaien voor Bennie dat het goed komt, wat een heftige bult! Hopelijk kan hij helemaal weggehaald worden, al is dat natuurlijk wel spannend met die spier. Heb je afspraken met de dierenarts in geval dat niet lukt? Niet iets waar je over na wilt denken, maar gezien de snelle groei wel realistisch, denk ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas heb ik Bennie gisteren moeten laten inslapen. 
De bult bleek een enorm kankergezwel te zijn wat zo hard groeide dat opereren geen zin meer had. Het zou binnen no time weer terug groeien. 
De dierenarts belde me na onderzoek, Bennie was wel al onder narcose, om te overleggen. Ik heb meteen besloten om hem te laten gaan. 
Hij heeft nu tot laatste toe fijn gehad en lekker gegeten. Dit zou alleen maar een lijdensweg worden en dat verdient hij niet. Ik heb er rust van. 
Ik heb hem opgehaald en bij Vlinder gezet zodat ze nog afscheid kon nemen. Ze leek er wat van te schrikken, ze snuffelde nog wat en draaide zich om. 
Daarna hebben we hem in de tuin begraven. Het is goed zo. 

 

Vlinder is nu tot vrijdag alleen en dan wordt ze opnieuw gekoppeld. Ik wil niet dat ze eenzaam wordt, daarom vrij snel. 

  • Verdrietig 11
Link naar reactie
Delen op andere sites

2 minuten geleden, Dollie zei:

Wat een verdrietig nieuws! Ik vond het al bizar hard groeien voor een vetbult, maar ja, als het ingestuurd en onderzocht is denk je op die uitslag te kunnen vertrouwen natuurlijk. Sterkte met het verlies!

Nou het groeide zo ontzettend hard dat ik ook echt ging twijfelen.

En toen ik hem de laatste dagen aaide aan de zijkant, wat ze altijd zo lekker vinden, voelde dat ook echt zwaar en hard aan. Als een kilo zak suiker zeg maar. Dat maakte dat ik echt heel erg ging twijfelen aan de diagnose. Want vet is volgens mij heel zacht. 
Dierenarts zei dat ze waarschijnlijk de rand van de tumor vooral hebben aangeprikt en dat daar vooral vetcellen zaten. 
Maar ook de dierenarts was verbaasd dat het zo enorm groot was en zo snel groeide. Ze hadden het daar niet eerder zo gezien bij een konijn. 
Dus dit komt dan blijkbaar niet heel vaak voor. 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 minuten geleden, Okki zei:

Heel veel sterkte met het verlies van Bennie! En wat goed dat je Vlinder zo snel alweer laat koppelen.

Ja, ik kan niet anders.. het is voor mezelf wel een soort achtbaan hoor maar ik merk nu al dat ze niet meer zo blij en vrolijk is dan anders. Ze waren altijd samen! Ze ligt nu echt depri te zijn. Gelukkig eet ze nog wel en ik geef haar de komende dagen wel wat meer aandacht maar dit kan niet te lang duren. 

  • Verdrietig 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

38 minuten geleden, Kolino zei:

Ach jeetje, wat heftig om zo in een split second die beslissing te moeten maken, knap dat je dat gedaan hebt! Wat sneu voor Vlinder, hopelijk vindt ze een net zo'n fijne match! Heel veel sterkte met het verlies van Bennie!

Ja, de beslissing was op zich wel snel gemaakt want hij kon hem ook nog wakker laten worden en hem nog even mee naar huis laten gaan. Maar hoeveel verschil zou dat gemaakt hebben? Hij zou nog hooguit een paar weken hebben geleefd en steeds achteruit zijn gegaan. Ik wist meteen dat ik hem en mezelf dat niet wilde aandoen. Dit was gewoon de beste keuze. 
 

Als Vlinder nu weer blij is ben ik ook weer blij! 😃 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een schrik, joh, natuurlijk maakte je je ongerust, maar je blijft toch hoop houden dat het goed komt met een operatie. Sterkte met je verdriet om Bennie, het nieuwe vriendje voor Vlinder vervangt Bennie niet voor jou, maar zal haar in ieder geval over het verlies heen helpen en jou ook een ietsepietse beetje, zoals je aangeeft.. 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .