Ga naar inhoud

Waar denk je als eerste aan?


Evee

Aanbevolen berichten

Op 31-1-2023 om 19:42, Okki zei:

Haagse bluf

Je moet dan bessensap en suiker kloppen met eiwit. Je krijgt dan een volle massa roze schuimachtige substantie. Te vergelijken met luchtig toetje. Daar giet je wat van op bijv. vanillevla en heb je een heerlijk toetje.

Maar omdat zo weinig ingrediënten zo'n volume geven wordt het Haagse Bluf genoemd. Het lijkt meer dan het is.

 

ruzie

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

15 uren geleden, To van de Veluwe zei:

en heb je een heerlijk toetje

Maar wel erg zoet! Mijn oma maakt het altijd met kerst. De laatste keer dat ik hielp ging het mis met de mixer en plakte de hele keuken😂

 

 

Goedmaken

  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .