Ga naar inhoud

Fotowedstrijd December 2022: Kerst!


Kolino

Aanbevolen berichten

De fotowedstrijd van de maand december heeft als thema: Kerst!

Het is weer zover, de laatste maand van 2022, de sint is het land nog niet uitgezet, maar wij warmen alvast op voor de kerst 😉 Versier jij je verblijf met kerstlampjes, gaan ze verkleed als kerstman, of hebben ze hun eigen kerstboom. Verzin iets leuks (natuurlijk wel met het welzijn van je dieren in het achterhoofd) en wie weet win jij de laatste fotowedstrijd van 2022!

 

De spelregels op een rij:
- 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen.
- Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen.
- Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen.
- Het is de bedoeling dat het een foto is die je zelf gemaakt hebt. De foto mag bewerkt zijn / een filter hebben.
- Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.
- Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd.
- Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en alle deelnames kunnen gedeeld worden op de bunnybunch social media kanalen.
- De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel.

 

Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic:

 
Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's!
Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, daarvoor is een apart topic, het discussietopic fotowedstrijden 2022, die vind je hier:

 

 

Verzin iets leuks en inzenden maar !!

Succes !

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Kolino plaatste dit topic in de spotlight
  • 3 weken later...
  • 2 weken later...
  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .