Ga naar inhoud

Gasbuik


Wietse

Aanbevolen berichten

Sterre eet sinds vanochtend niet meer en heb haar vanmiddag en avond dwang voet gegeven, denk dat ze 2-3 theelepels op heeft.

 

Net van de 24H dierenarts uit Barendrecht terug en die constateerde een Gasbuik en Sterre was 36 graden. Ze is daar opgewarmd in de couveuse en is naar huis gestuurd met een injectie darmstimulering en moeten dwangvoeren.

 

Ben er toch niet gerust op, hebben jullie nog tips voor de nacht? Ze ligt nu in handdoeken met kruik 

 

3 maanden geleden at ze ook niet en dacht de dierenarts dat het aan een tandje lag. Toen heeft ze darmstimulering gehad en pijnstillers, na een paar uur huppelde ze weer als vanouds. (was nog geen sprake van Gasbuik). 
 


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je zelf ook darmstimulans meegekregen? En pijnstiller? Die pijnstiller is vaak nodig om ze aan het eten te krijgen en omdat gas gewoon heel veel zeer doet. 

Als het niet eten vaker voorkomt, is het misschien een goed idee om verder onderzoek te laten doen. Bij tabdproblemen kan het zo zijn dat er door de pijn ook vaker gasbuiken ontstaan, maar eigenlijk is er vanalles mogelijk. Soms komt een gasbuik ook vanuit het niets. 

Heeft ze iets gegeten dat ze niet hoort te eten of dat ze normaal gesproken niet krijgt?

 

Beterschap! Het is belangrijk dat er iets aan voer in blijft gaan om de darmen op gang te houden. Die pasr theelepels klinkt mij als vrij weinig, maar dat ligt ook aan de grootte van de theelepels. Ik kijk altijd naar hoeveel ml het is. 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .