Ga naar inhoud

Toch geen match ?!


X_Dominique
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen, 

 

Ik heb jullie hulp nodig! 

Wij hebben nu ongeveer 4 maanden geleden binky gekoppeld bij de opvang. 

Na een maand ongeveer ging het eindelijk de goede kant op , elkaar wassen , bij elkaar liggen en samen eten. 

Nu gaat het de afgelopen paar weken mis .., 

Fancy loopt door de hormonen de hele dag achter binky aan , hij wordt nukkig en zet haar weer op haar plek.  

Nu de laatste paar dagen wordt het steeds erger , tot bijna boksend aan toe staan ze soms bij elkaar terwijl ze daarna zo een paar uur tegen elkaar aan gaan liggen en zij hem wast ... 

Komt dit weer goed zodra fancy geholpen wordt ? ( 19 sept ) 

Of is het nu toch geen goed koppel en moet ze weg ? En wanneer moet je ingrijpen ? Klap nu soms wel in mn handen als het echt heel hard achter elkaar gaat ..

 

Beetje lang verhaal maar hoop dat iemand kan helpen !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Dominique, ik kan je helaas niet helpen

want heb geen idee maar mag ik wel vragen waar je jouw konijn hebt laten koppelen? Ik begreep uit een andere post dat jij (net als ik) in Apeldoorn woont. Zou graag horen waar je hebt gekoppeld en of je tevreden was (afgezien van dat ze nu een beetje ruzie hebben 😬…)

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 uren geleden, Suze1234 zei:

Zou graag horen waar je hebt gekoppeld en of je tevreden was (

Ik woon op de Veluwe en ben een keer in Brabant ergens geweest en later bij Huize Pluis. Bij Huize Pluis werd er gekoppeld. Daar namen ze ongeveer een drie kwartier voor. Nu had ik een leuk konijn gezien via googelen bij Kaatje Keutel. Ik had zelf een leuk lief hangoordwergje. Ik heb een afspraak gemaakt en ben naar Lelystad gereden en moest de voedster daar laten. Ik kreeg al gauw bericht dat het konijn dat ik uitgezocht had geen match was en dat ze een ander konijn uitgekozen hadden. Na een dag of vijf kon ik het stel ophalen en het was een geweldig huwelijk.  Wat erg leuk was toen ik het span ging halen zat mijn eigen voedster met haar rug naar me toe. Ik riep haar naam en ze kwam meteen naar het gaas. Dat vond ik zo schattig.

Ze nemen daar de tijd en hebben veel kennis en weten veel over de konijnen af. Afstand vind ik geen bezwaar. 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Sorry voor late reactie , krijg geen meldingen binnen en had vakantie , ik heb fancy bij flappus in zwolle vandaan. Hele aardige mensen werken daar en de koppeling ging heel rustig en netjes. Ze hadden alle tijd en waren erg kundig. Castratie kon helaas niet naar voor gehaald worden omdat de konijnen dierenarts met vakantie is , kon wel als het echt moest bij een ander maar heb toch wat meer vertrouwen in die van onszelf 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .