Ga naar inhoud

Bunnybunch Fotomarathon Zomer - week 3 - Thema Vakantie


Evee

Aanbevolen berichten

Deze maand houden we weer een fotomarathon op Bunnybunch! Dit keer hebben we het iets breder gepakt dan alleen konijnenfoto's, er mogen ook algemenere dierenfoto's en natuurfoto's worden ingezonden, als het maar bij het onderwerp aansluit.

 

Het derde thema van de fotomarathon is 'Vakantie'

 

Of je nou thuis blijft en je huis gaat verbouwen, geniet van je eigen achtertuin of naar een ver oord op vakantie gaat. Alle foto's van dieren en natuur die het vakantiegevoel overbrengen mogen mee doen met het thema van deze week. 
 

Heb jij een mooie natuurfoto, dierenfoto of konijnenfoto die voldoet aan dit thema?  Doe dan mee!


Als je je foto voor dit thema uiterlijk 21 augustus inzend, heb je al een punt te pakken! De beoordeling van de foto's gaat namelijk met een puntensysteem. Heb je de eerste week gemist en wil je nu alsnog mee doen met de marathon? Dat kan ook, uiterlijk 31 augustus moeten alle inzendingen binnen zijn. 


Meer informatie over de wedstrijd vind je in onderstaand topic, daar kun je ook vragen stellen en commentaar geven op de inzendingen!  

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .