Ga naar inhoud

Kleedje van de kat wassen


To van de Veluwe
 Delen

Aanbevolen berichten

Wij hebben een aanloopkat. Had hij het thuis niet naar zijn zin? Na onderzoek door de DA bleek het een gecastreerde kater te zijn maar geen chip. Geen eigenaar heeft zich gemeld en hij mocht blijven. Duurde even voordat hij binnenkwam en de huisregels kende. Niet op de stoelen of banken. Hij komt alleen in de kamer. De rest vindt hij eng. Schiet snel door de voordeur de kamer in en slaapt in de onderste bak van een vervoersbox en dat past precies onder een tafeltje. Zodra er kinderen zijn, zie je hem de hele dag niet. Dan komt hij heel laat binnen.

Het zal wel een ex boerderijkat zijn. Voor ons een prima dier. Maar hij heeft één nare gewoonte. Als ik zijn kleedjes was, wil hij niet meer in zijn mand slapen. Dan ligt hij of op het vloerkleed of in de vensterbank. Het kan 3 tot 7 dagen duren voordat hij er weer in gaat slapen. De kleedjes gewassen met zeep en zonder zeep, dus alleen met water in de wasmachine maar het helpt niet.  Nu was ik ze eigenlijk te weinig. (her)kennen jullie dit dat ze niet van een schoon kleedje houden?

aangepast door To van de Veluwe
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .