Ga naar inhoud

Help! Konijn eet niet - ervaringen


Bobbie en Freddie

Aanbevolen berichten

Ik denk dat ik er zelf ook gewoon wat brutaler in ben geworden in de loop der jaren  hoor 😉

 

Bij dit soort blijvende problemen zou ik in ieder geval voor de buik en gebitsfoto zijn gegaan. Zeker als het konijn toch verdoofd moet, dan is het geen extra stress. En ik zou willen weten wat de oorzaak is, zodat je er in de toekomst beter op in kan spelen. 

 

Een konijn dat slecht eet door een gasbuik of verstopping zou met medicijnen met een dag of 3 opgeknapt zijn, is mijn ervaring. Met haakjes ook, meestal zelfs de zelfde dag al omdat het probleem weg is en ze eindelijk kunnen eten zonder pijn. Als het langer dan dat duurt, zou er voor mijn idee meer aan de hand zijn. 

  • Vind ik leuk 1
  • Mee eens! 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het met @Evee eens, hoewel ik ook konijnen met gebitsproblemen heb die wat langer nodig hebben tot ze goed hersteld zijn. Die konijnen mankeren wel iets naast de gebitsproblemen en herstellen ook moeilijker van de narcose. Een gezond konijn eet na een gebitsbehandeling vaak direct weer goed als het goed bijgekomen is van de narcose. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .