Ga naar inhoud

Muffin heeft een tumor


Piku

Aanbevolen berichten

Dank jullie. Vrijdag had ik het er erg moeilijk mee. Zaterdag heb ik afleiding gezocht en kreeg ik de 1e foto's van de koppeling binnen. Monster lag als een verliefd sukkeltje tegen haar aan en ik smolt. Ik mis Muffin nog steeds heel erg natuurlijk, maar ik ben zo blij en opgelucht dat hij alweer een nieuwe liefde gevonden heeft. 

IMG-20220521-WA0008.jpg

aangepast door Piku
  • Vind ik leuk 7
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah wat een mooierds bijelkaar. 😊 gelukkig dat het goed gaat. Hopelijk heb je ze snel terug zodat het weer wat gezelliger is thuis. En logisch dat je Muffin heel erg mist. Dat is normaal toch. Maar je mag inderdaad blij zijn dat Monster weer een vriendinnetje heeft gemaakt en hij weer wat opleeft en niet meer eenzaam is. Trouwens die dame ziet er niet verkeerd uit hoor! Die oogjes lijken zo op de foto niet eens zo heel rood. Lijkt wel een lichtblauwe gloed te hebben. Of is dat toevallig lichtval ofzo?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja klopt, ze is toch 4 jaar bij mij geweest.

 

Ja ik ben zo opgelucht, het was zo'n sneu dood vogeltje in zijn upje (maar misschien projecteer ik wel een beetje hoor. 😛 ) Levendig was hij niet in elk geval, normaal liep hij te flikflooien met Muffin en met speeltjes te smijten, nu niet).

 

Ik denk dat ze echt rood rood zijn. Ja ik vind d'r heel leuk, ik val wel op apart en helemaal voor underdogjes heb ik een zwak.

 

Blutje.jpg

aangepast door Piku
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 minuut geleden, Piku zei:

Ow ik krijg nu net nog een foto, kijk dan! 😍

 

Ik mag ze een dag eerder komen halen omdat het zo goed gaat, dus morgen heb ik weer mijn nijntjes terug.

 

bloetje.jpg

Aaaaahw poepies!! Leuk zeg. Mooie troost om weer twee droppies in huis te hebben. Geniet er van en uiteraard nog sterkte met het verdriet. Tegenstrijdig ik weet het. Maar je moet toch verder he.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de sterkte wens. Ja ik kan blij zijn voor de nieuwe liefde en dan denken aan hoe Muffin in elkaar gezakt op die röntgentafel lag en alsnog gaan janken. Maar dat wordt vast minder, het hoort erbij.

 

Ja klopt, het was meteen raak bij de eerste. Ik weet wel wat mijn guppie leuk vindt, haha. Al moet ik dan stoppen met hem zien als baby, hij is al 5 en zij is pas 2, dus nu is hij het oudje in huis. Maar in mijn hoofd is het nog een pukkie van 1.
 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .