Ga naar inhoud

Wij gaan verhuizen - 14 juni!


Evee
 Delen

Aanbevolen berichten

Bunnybunch gaat verhuizen naar een andere server. Ik weet nog niet precies wanneer, maar ik verwacht ergens volgende week. Als het goed is merk je er niet zo veel van, hooguit even kort offline.

 

De webwinkel zal misschien wel een dagje echt gesloten zijn voor het afronden van bestellingen omdat het anders kan dat er precies tijdens de verhuizing nog in de "oude" webwinkel bestellingen geplaatst worden, terwijl we al over zijn op de nieuwe. Ook voor het forum zou het kunnen dat er een paar berichten tussen de verhuizing in vallen.

 

Als ik weet welke dag het gaat zijn laat ik het weten.  Ik verwacht volgende week, omdat ik dan toch op vakantie ben en het ook rustig verwacht in de webwinkel. 

 • Vind ik leuk 1
 • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 • 2 weken later...

Morgen om 9 uur zal de website over gaan. Als je dus na 9 uur, maar voor we over zijn iets plaatst op het forum, dan gaat je bericht niet mee in de verhuizing.

 

Ik zal een melding op het forum zetten daarover, en die weghalen als we over zijn.

 

Voor de webwinkel denk ik dat ik alle verzendopties even uitzet, zodat er geen bestellingen geplaatst kunnen worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat de meesten het wel meegekregen hebben, maar ik ga van hostingpartij wisselen. Vandaag wordt bunnybunch overgezet.

 

Er wordt in simpele uitleg zeg maar een kopie van Bunnybunch gemaakt bij de nieuwe hosting, en als dat werkt, gaat de verwijzing om en kom je daar terecht. Maar er kunnen dus berichten wegvallen die nog geplaatst waren tijdens het overzetten op de oude website, en op het moment dat de knop om gaat niet op de nieuwe website staan. Dat is ook de reden dat het nu even niet mogelijk is bestellingen in de webwinkel af te ronden (je kan gewoon alles bekijken, maar verzend en betaalopties staan uit, dus je kan niets afronden 😉  )

 

Plaats dus niets belangrijks op het forum tot de verhuizing is afgerond!

 

Mocht je zomaar willen kletsen kan dat gerust in dit topic, maar weet dat het waarschijnlijk niet mee verhuisd 😄

 

Als het goed is, is er geen downtime, we gaan dus niet offline. Maar er is dus wel een stukje berichten dat mogelijk zoek raakt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

14 juni zal de verhuizing als het goed is alsnog plaats gaan vinden. DE webwinkel gaat dan ook echt uit die dag op onderhoud. Verwacht is dat zeker tussen 9 en 15 uur de berichten van het forum verloren zullen gaan. Ik zal die dag weer een melding op de website zetten.

Ik heb dan "vakantie" voor zo ver het vakantie te noemen is 😉 Maar goed, ik verwacht dat de webwinkel dan toch wel rustiger zal zijn. Dan missen we maar weer een dagje. Hopelijk is het daarna dan wel allemaal opgelost en over met de problemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Let op! Vandaag verhuizen wij van server!

 

Als het goed is gaat de verhuizing vandaag wel door. Dat houd in dat als je tussen 9 uur en ongeveer 15 uur een bericht op het forum plaatst, dat niet meegenomen zal worden in de verhuizing en dus zal verdwijnen. Ik zal het laten weten als alles over is. 

De webwinkel gaat vandaag ook "op onderhoud" zodat bestellen niet mogelijk is, en er dus geen bestellingen zoek raken in de verhuizing. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben lag het forum er gisteravond / vannacht uit. We zijn wel verhuisd. De updates zijn gedaan. De database van het forum is wel erg groot, wat problemen geeft. Er wordt nog aan een oplossing gewerkt. 

 • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 • 2 weken later...

Sindsdien verhuizing en laatste updates werkt nog niet alles perfect. Gelukkig blijven we wel bereikbaar. Maar mochten jullie dingen tegen komen, willen jullie het dan laten weten? Dan kijk ik of het opgelost kan worden. 

 

 • Meldingen werken niet optimaal (kan zijn dat dit zo blijft, maar wil ik nog wel naar kijken).
 • Aantal keer topic bekeken werkt niet goed.
 • Er blijven twee forumonderdelen zichtbaar die verwijderd zijn.
 • Naam in hoofdletters bij aanhef emails vanuit webwinkel komt agressief over 😉
 • ...

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .